Masterclass 2018 med Kari Killén

Indhold:

Indholdet på dette kursus har fokus på interventionsværktøjerne Care Index og  IWMC – Working model of the child interview, hvor hovedvægten vil være på Care Index. Care Index vil blive anvendt på cases medbragt af kursisterne, ligesom det øvrige indhold i høj grad vil blive tilrettelagt i forhold til det materiale som kursisterne medbringer.

Målgruppe:

Dette kursusforløb er et MasterClass forløb, hvilket betyder, at man kun kan deltage, såfremt man kan dokumentere viden om tilknytningsteori og tidlig intervention – og i praksis arbejder med sårbare 0-6-årige børn og deres nærmeste omsorgspersoner. Enten via Psykologselskabet Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til Småbørnskonsulent eller tilsvarende dokumenteret efteruddannelse/viden.

Dato, tid og sted:

Kurset er et særlig tilrettelagt kursusforløb

D. 26. -28. september 2018 kl. 9-16 på Psykologselskabet Toftemosegaard.

Pris:

Kr. 9.975 kr.  + moms inkl. fuld forplejning (morgenmad, frokostbuffet m. drikkevarer, eftermiddagskaffe m. kage + isvand og frugt)
Bemærk venligst, at overnatning ikke er inkluderet i prisen.

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er den 20 august 2018.  Optagelse på kursusforløbet vil ske efter konkret vurdering i forhold til de under målgruppe nævnte optagelseskriterier, og man vil får besked om man er optaget eller ej umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Tilmelding kan ske via vores elektroniske ansøgningsskema, klik her.

Kurset vil blive gennemført ved minimum 15 og max 20 deltagere.

Underviser:

Dr.philos, socionom og forsker emerius ved NOVA – Norsk Institut for forskning om Opvækst, Velfærd og Aldring, forfatter og erfaren praktiker.  Kari Killén anses for at være nordens absolut førende ekspert i forhold til tilknytnings- og omsorgssvigtede børn – både forskningsmæssige og på det teoretiske niveau og i lige så høj grad i forhold til det individuelle møde med barnet. Forfatter til en lang række af bøger bl.a. titlerne: ”Barndommen varer i generationer”, ”Omsorgssvigt I – det teoretiske grundlag”, samt ”Omsorgssvigt II – praksis og ansvar”, ”Sårbare børn” og “Professionel udvikling og faglig vejledning”. I 2002  modtog Kari den internationale pris:”Distinguished Career Award for Service and Contributions to the Prevention of Child Maltreatment”.

Kari Killén er i dag seniorforsker ved Norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring, og Kari er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder.

Kari underviser bl.a. på Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til småbørnskonsulent.

Med venlig hilsen

Flemming Zuschlag Christiansen
Aut. psykolog, småbørnskonsulent , psykoterapeut MPF og

Indehaver af Psykologselskabet Toftemosegaard Aps.

Tilmelding

Ønsker du at ansøge om optagelses på dette kursusforløb, kan du klikke her.

dfgdfgdfgdf

hgfhfgh

fghgfh

Copyright 2020: Småbørns konsulenterne | Webdesign: Alphasite