Samspilsbehandling med små børn og deres forældre -Hvorfor og Hvordan?

Kursus med Katrin Bernstad på Psykologselskabet Toftemosegaard, den 8. juni 2017

Indhold:

Det tidlige samspil, som udvikles mellem forældre og barnet er af stor betydning for barnets fortsatte udvikling.

Fokus på dagen er, hvordan man vurderer samspillet og udfører samspilsarbejde

  • Hvordan man adskiller velfungerende samspil fra et bristet samspil
  • Hvilke risikotegn man bør være opmærksom på
  • Hvordan man vurderer forældreevnenHvordan man udfører behandlingsarbejdet med små børn.
  • Hvordan man generelt forholder sig, og de strategier man bruger for at forstærke forældreskabet og forældre-barn relationen uanset barnets alder.

Levende beskrivelser fra den kliniske hverdagen vil blive integreret med teorien. Ambitionen er, at I på dagen både får et konkret billede af, hvordan behandlingsarbejdet med små børn kan foregå og viden om det teoretiske ræsonnement bagved internventionerne, som endda kan tillempes i arbejdet med ældre børn.

Katrin vil også kort komme ind på en mindfulness baseret intervention for urolige (bekymrede) forældre med børn, der er svære at trøste.

Om Katrin Bernstad:

Katrin Bernstad har de sidste 10 år arbejdet på Viktoriagården, en enhed indenfor børne- og ungdomspsykiatrien i Malmø, hvor man tager imod gravide og små børn imellem 0-4 år og deres forældre. De seneste år har Katrin specielt intereseret sig for, hvordan angst hos forældre påvirker forældre barn-relationen. Katrin har udviklet en mindfulness baseret intervention for urolige (bekymrede) forældre med børn, der er svære at trøste. Udover at Katrin er psykolog og psykoterapeut, så er Katrin uddannet mindfullness instruktør.

Målgruppe:

De professionelle som i det daglige møder de bekymrede forældre og de urolige småbørn: Småbørnskonsulenter, sundhedsplejersker, pædagoger, dagplejere, pædagogiske konsulenter og familiebehandlere.

Dato:

Den 8. juni 2017

Sted:

Psykologselskabet Toftemosegaard, Manderupvej 3, 4050 Skibby

Pris:

Kurset koster 2475 kr. og er inkl. mulighed for morgenmad mellem kl. 8.30-9.00, frugt og isvand om formiddagen, frokost og eftermiddagskaffe/te med kage.

Click here to add your own text

Download som PDF folder, klik her eller på billedet

Tilmelding

Ønsker du at deltage på dette kursus kan du tilmelde dig her

dfgdfgdfgdf

hgfhfgh

fghgfh

Copyright 2020: Småbørns konsulenterne | Webdesign: Alphasite